Inkscape & Windows 10

Using Inkscape with other software? Talk about it here.
ecfallc
Posts: 1
Joined: Sun Aug 30, 2015 1:53 am

Inkscape & Windows 10

Postby ecfallc » Sun Aug 30, 2015 2:02 am

Since upgrading to Windows 10 all of my Inkscape svg files have lost many aspects of the designs. These are company logos, and other drawings that the logo was used in. 80% of the text in the logo is gone. Anyone experiencing the same? Or figured out how to fix this? I have uninstalled and reinstalled, and reverted to the previous version with no luck. Tahnks

User avatar
brynn
Posts: 9604
Joined: Wed Sep 26, 2007 4:34 pm
Location: western USA
Contact:

Re: Inkscape & Windows 10

Postby brynn » Sun Aug 30, 2015 3:44 am

The problem may have something to do with your preferences. But without knowing details, we would be playing a guessing game. Would you please post a screenshot of what you're supposed to be seeing and what you really see? And if you can, the SVG file would be quite helpful. If you can't post the logo itself, maybe you could make up some kind of sample file, using the same elements, but not the actual logo?

User avatar
z3z
Posts: 33
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:03 pm
Location: Scotland

Re: Inkscape & Windows 10

Postby z3z » Tue Sep 01, 2015 12:38 am

Do you have the same fonts installed in Windows 10 that were used when you originally created your logo? Perhaps a font is unavailable and that's causing the hiccup? Having said that, I should have thought Inkscape would substitute a similar font (or the default font, at least) but perhaps that's not happening for some reason.


Return to “Inkscape & other”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest