Editing Spiro path can't see path move.

General discussions about Inkscape.
User avatar
StevenD
Posts: 46
Joined: Sun Feb 24, 2008 12:54 pm
Location: Utah, USA

Editing Spiro path can't see path move.

Postby StevenD » Sat Oct 24, 2009 11:50 am

I'm not sure if this is a bug or not so I wanted to find out if anyone else experiences this and just maybe I'm not seeing a setting that needs to be turned on. When I draw a Spiro path and then try and edit it and when I grab a node and move it by clicking and dragging I don't see the path move like I do when editing a regular path. I only see the node move and when I let up on the mouse the line readjust itself. It would be nice to see the line move so I can see exactly where it is going.

I'm on a brand new Dell Inspirion 17 laptop running Windows Vista. And I am working with Inkscape 0.47pre3 build Sep 28 2009.

Any thought or same experience? Should I report this as a bug?

StevenD
StevenD

~suv
Posts: 2272
Joined: Sun May 10, 2009 2:07 am

Re: Editing Spiro path can't see path move.

Postby ~suv » Sat Oct 24, 2009 2:59 pm

I can reproduce this with Inkscape 0.47pre3 on OS X 10.5.8 but no longer with Inkscape 0.47pre4 and not with a current build from SVN (0.46+devel r22531). The bug seems to be fixed since the release of 0.47pre3. Get a newer prerelease build and if you still see the issue report a bug ;-)

User avatar
StevenD
Posts: 46
Joined: Sun Feb 24, 2008 12:54 pm
Location: Utah, USA

Re: Editing Spiro path can't see path move.

Postby StevenD » Wed Oct 28, 2009 11:06 am

Yup it is fixed in 0.47pre4 build. I just installed it this evening. Thanks for the reply.

StevenD
StevenD


Return to “General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests