Layer state

This is NOT a support forum. You are welcome to discuss software issues here, but all issues should be reported on Launchpad if you want them fixed.
User avatar
BlueKnight
Posts: 53
Joined: Sat Jun 16, 2012 10:37 pm

Layer state

Postby BlueKnight » Tue Mar 28, 2017 11:25 pm

This seems to be just a lack of update of the locked image in "Layers" dialog.

1.Open Inkscape.
2.Draw an object (e.g. a circle).
3.Show layers, SHIFT+CTRL+L; Click on Layer 1 > Duplicate.
4.Now lock the duplicated layer.
5.Unlock it.

It is now unlocked, but the image in Layers shows it as locked. It only updates that image when an object is moved.

I do not know if the same happens in the latest source revision, and I cannot test it now.

I'm running "Inkscape 0.92.1 r15371".

Thank you!

tylerdurden
Posts: 2337
Joined: Sun Apr 14, 2013 12:04 pm
Location: Michigan, USA

Re: Layer state

Postby tylerdurden » Tue Mar 28, 2017 11:40 pm

Reproduced on Win 8.1, Inkscape 0.92.1 r15371, 64 bit.

You could submit a bug report: https://bugs.launchpad.net/inkscape
Have a nice day.

I'm using Inkscape 0.92.2 (5c3e80d, 2017-08-06), 64 bit win8.1

The Inkscape manual has lots of helpful info! http://tavmjong.free.fr/INKSCAPE/MANUAL/html/

User avatar
BlueKnight
Posts: 53
Joined: Sat Jun 16, 2012 10:37 pm

Re: Layer state

Postby BlueKnight » Wed Mar 29, 2017 12:25 am

tylerdurden wrote:Reproduced on Win 8.1, Inkscape 0.92.1 r15371, 64 bit.

You could submit a bug report: https://bugs.launchpad.net/inkscape

OK, reported.

Thank you!


Return to “Discuss Software Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests