Image doesn't appear after importing

This is NOT a support forum. You are welcome to discuss software issues here, but all issues should be reported on Launchpad if you want them fixed.
mcharconnet
Posts: 1
Joined: Wed Feb 21, 2018 12:30 am

Image doesn't appear after importing

Postby mcharconnet » Wed Feb 21, 2018 12:51 am

Hello,

I have a problem with importing jpeg images. Somehow the first picture I am importing when I start the program is viewable but the second appear to be transparent. When I try to open the file instead of importing the same thing is happenning but still you can see that i oppenned the second picture but the picture is not viewable.

Thank you,
Mathias.

Moini
Posts: 2913
Joined: Mon Oct 05, 2015 10:44 am

Re: Image doesn't appear after importing

Postby Moini » Wed Feb 21, 2018 3:17 am

Hi Mathias, can you please let us know which Inkscape version you are using (see Help -> About) and on which operating system?
If you're not using 0.92.2, can you then please update?
Something doesn't work? - Keeping an eye on the status bar can save you a lot of time!

Inkscape FAQ - Learning Resources - Website with tutorials (German and English)

User avatar
brynn
Posts: 10062
Joined: Wed Sep 26, 2007 4:34 pm
Location: western USA
Contact:

Re: Image doesn't appear after importing

Postby brynn » Wed Feb 21, 2018 4:45 am

If you're already using 0.92.2, or if you upgrade, but the problem still happens, it might help us if you could provide an SVG file where this is happening.


Return to “Discuss Software Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests