Page 1 of 1

Only dots are printed and not the line

Posted: Sun Mar 17, 2019 1:01 am
by AnalogueMan
Long time ago that I had a problem with Inkscape! But now I stumbled across a problem which I cannot solve.
In the attachment I have drawn a family of characteristics which are quite often used in vacuum tube electronics.
In Inkscape I connected all the dots of one line using "Draw Bezier curves, and then on the last dot double click it to get a solid line.
That seems o.k. until I print it. Then only the dots are shown in the print. Whatever I tried (for instance Group), nothing did solve that.
What am I doing wrong or what did I forgot to do?

Re: Only dots are printed and not the line

Posted: Sun Mar 17, 2019 12:06 pm
by ragstian
Hi.

Try saving as PDF and then print the PDF file.
Printing directly from Inkscape works like a charm here using Inkscape 0.92.4 on Windows 10.
( Works on my Linux boxes as well )

Re: Only dots are printed and not the line

Posted: Tue Mar 19, 2019 7:04 pm
by AnalogueMan
ragstian wrote:Hi.

Try saving as PDF and then print the PDF file.
Printing directly from Inkscape works like a charm here using Inkscape 0.92.4 on Windows 10.
( Works on my Linux boxes as well )


I did that and when I click on "print preview" the lines are there but when I then actually print it
those lines are vanished.
Then I tried to print that same file on my LinuxMint distro (in dual boot with my main distro PCLinuxOS)
and NO problem there at all after printing!
Back to my main distro I did a complete redraw in a new document and to my relief the problem was gone.
It still leaves me quite puzzled but anyway.... problem "solved".

Re: Only dots are printed and not the line

Posted: Tue Mar 19, 2019 9:15 pm
by brynn
I have to say, I'm puzzled as well. I don't see anything in the file which could potentially be a problem.

Let's hope it stays solved!